image
image

Maatwerk in het kwadraat voor hoog-sensitieve beelddenkers

Vanuit wederzijds vertrouwen en respect sluit ik aan bij je ontwikkeling waarbij iedere ontwikkeling wordt gewaardeerd. Samen sturen we bij, reflecteren en relativeren, begeleiden zo jou, je kind of het hele gezin op z’n reis naar de vrijheid om jezelf te zijn.
Jezelf zijn houd je namelijk het langst vol.

Maatwerk:
Als het niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat.

Laat ik me even voorstellen: Miranda Meijer: Kind in Kracht coach, mentor, docent, inspirator, omdenker en verbinder. Een beelddenker die leert door te doen en altijd kan vertrouwen op haar intuïtie.

Als je leert je eigen kwaliteiten (talenten) te benutten, gesteund door je passie, is dat een basis voor een rijk leven. Kunnen zijn wie je bent. En dat begint bij mógen zijn wie je bent. En wéten wie je bent en wat je kunt. Kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.
Mijn manier van werken is ook zoals ik in het leven sta. Ik maak gebruik van mijn talenten en mijn passies. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw passies. Ik vind namelijk heel veel interessant. Belangrijkste is dat we een klik hebben. Er moet iets zijn wat ons verbind.

De vrijheid om jezelf te mogen zijn

Als kind kreeg ik vaak te horen dat ik eigenwijs was. Ik luisterde niet, ging toch mijn eigen weg en speelde de baas. Toen zorgde dat er meestal voor dat er nog een schepje bovenop ging. Ik voelde namelijk heel goed aan dat ik de dingen anders zag als de volwassenen om mij heen, zelfs ook als veel leeftijdsgenoten. Ik wist gewoon dat het zo moest of zo was. En kon dat niet uitleggen. Ik volgde mijn hart, mijn gevoel. En dat botste. Want zoals ik voelde dat mijn weg was, zo ging het niet op school. Dat paste niet.

Klik hier voor mijn verhaal: U roept, ik draai.

Weet wie je bent, wat je kunt en waar je naar toe wilt.

Mensen vertellen mij heel gemakkelijk hun verhaal. Ze vertrouwen mij, kinderen en volwassenen. En ik hen. Ik ben altijd open en eerlijk, wat niet wil zeggen dat ik mij nooit vergis of fouten maak. Fouten maken moet. Vooral als je anderen graag vertrouwt, stoot je nog wel eens je neus. Daar leer ik van en groei ervan. Mijn eigen ontwikkeling staat nooit stil, net als die van kinderen. En volwassenen natuurlijk. Ik leer graag van de mensen om mij heen en merk dat deze houding maakt dat zij ook graag leren van mij. Deze houding en het onvoorwaardelijke vertrouwen maken dat ik met mijn werk met ‘thuiszitters’ resultaten haal. Rust, vertrouwen, de juiste actie op het juiste moment zorgen dat deze kinderen in hun toekomst gaan geloven. Het ook weer gaan zien. Het hele gezin gaat van overleven naar leven. Het kind is gelukkig. En dus de ouders ook. Daar doen we het allemaal voor, dat is ook mijn enige belang.
Ik ben zeer creatief denkend, associeer makkelijk en graag, ben flexibel en positief ingesteld. Ik ben een beelddenker die ook talig uit de voeten kan. Mijn rechter brein is dominant, met alle gevolgen van dien.
In het boek: Beelddenkers, als kwartjes vallen kun je precies lezen wat dat betekent. Het werkt gewoon anders. Nou ja, eigenlijk doe ik alles anders. Achterstevoren, binnenste buiten, onderste boven. Oftewel de theorie van het boek is mijn praktijk. Natasja geeft woorden aan dat wat ik voel en doe. Samen bieden we gezinnen met beelddenkers een compleet pakket.